Cheers: Lil' Kleine komt met eigen drankje

Niet omdat het Moët, maar omdat het kan

Lil-kleine-drankje
Marc de Groot

Een feestcafé, frietzaak en kledinglijn: Lil' Kleine heeft zoveel meer dan hits en gouden platen. Het stopt hier niet, want aan dit lijstje successen gaat onze gasthoofdredacteur nu een eigen drankje toevoegen. Proost!

Interview
In een interview met De Telegraaf vertelt de rapper dat hij 'de mensheid gaat voorzien van alcohol': "Let op, er komt een bijzonder drankje aan. Geloof me, ik zit niet graag stil.” Om wat voor drank het gaat en wanneer het te koop is, is nog niet bekend.

Busy boy
Jorik is niet alleen bezig met het uitbreiden van zijn imperium. De artiest en zijn Jaimie Vaes verwachten aankomende zomer een kleintje. Een beetje druk, zou je denken? Daar is de 24-jarige Amsterdammer het niet mee eens: "Je zult ervan versteld staan hoeveel vrije tijd ik heb. De timing is nu heel goed, vijf jaar geleden zou ik het te druk hebben gehad voor het vaderschap. Maar over vijf jaar of tien jaar kan ik altijd bij mijn familie zijn, dat weet ik zeker.”

Wist je al Lil’ Kleine de baas is van ons maartnummer dat nu nog even in de winkels ligt?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten