Jim Bakkum brengt op Instagram een ode aan vrouwen

"Vrouwen zijn het allersterkste soort dat er bestaat"

Jim Bakkum en zijn vrouw, musical-actrice Bettina Holwerda, zijn onlangs trotste ouder geworden van hun derde kind, Molly. Om dit nieuws te vieren deelt de acteur en zanger een prachtige ode aan alle vrouwen op Instagram.

Post
Jim plaatst een foto van Bettina, zijn zoontje Lux en hun pasgeboren dochter Molly. Onder het plaatje schrijft de 31-jarige Alkmaarder hoe bijzonder hij de bevalling vindt: "Vrouwen zijn het allersterkste soort dat er bestaat. Het feit dat je uren en uren achter elkaar met de ergste pijn die er is door kan gaan om uiteindelijk een méns uit je lichaam te persen, vind ik echt mindblowing."

Trots
Jims ode is aan alle moeders, maar (of course) is hij éxtra trots op zijn eigen Bettina: "Ik heb het nu drie keer meegemaakt en het is zo emotioneel om te zien. Ik ben ZO trots op mijn vrouw, ZOveel respect voor haar prestatie. Dit heb ik haar zelf ook heel vaak gezegd hoor, ik zeg dit niet voor de buitenwereld. Ik wil dat iedereen dit weet. En beseft. En dat je nog eens extra aan die mama’s van ons denkt."

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten