Uitgelekt: de koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS

Michella Kox, bedankt

Temptation-island-vips-kandidaten
Temptation Island VIPS

Temptation Island is in volle gang, maar ook het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS komt eraan. Internetdetective Michella Kox heeft ontrafeld wie er mogelijk meedoen aan het vips-spel der verleiding.

Post
Op haar Instagram vertelt Michella dat vrienden van haar onderweg zijn naar Thailand en bij een aantal vips in het vliegtuig zitten. Op dit moment staat het account van de Arnhemse op privé, stuur Michella een volgverzoek om de video te bekijken.

Toch benieuwd wie er mee doen? Team Tempa wijdt er ook een post aan. (Spoiler: Rosanna en Niels slaan een jaartje over)

Thomas Cox en Yasmin Karssing
De 28-jarige YouTuber, zanger en presentator Thomas Cox zou samen met zijn 24-jarige vriendin Yasmin Karssing meedoen. Het koppel is ongeveer 2,5 jaar samen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis
De Vlamingen deden vorige jaar mee als verleiders. De 24-jarige Pommeline kreeg een relatie met deelnemer Merijn Murk, maar dat was al snel over. Later werd ze veel gespot met Fabrizio en bevestigden ze hun relatie. In oktober ging de 26-jarige op zijn knieën, sindsdien is het koppel verloofd.

Temptation-island-vips
Temptation Island

Channah Koerten en Quentin Jarrett
Dit koppel kennen we uit Ex on the Beach: Double Dutch 2018. In het programma waren de 24-jarige Channah en de 27-jarige Quentin onafscheidelijk. We zijn heel benieuwd hoe ze het op het eiland gaan doen.

Onbekend
Het vierde koppel, is net als vorige jaar, een onbekend stel. Wie dat zijn, is nog niet duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten