Drie bekende verleiders van Temptation Island VIPS uitgelekt?

Van Ex On The Beach naar Temptation Island

Temptation-island-vips
Temptation Island VIPS Still

Gisteren kregen we te horen welke koppels hoogstwaarschijnlijk meedoen aan Temptation Island VIPS. Vandaag zijn ook drie mogelijke verleiders bekend. Via een Instagram Story maken de dames zichzelf verdacht.

Vliegveld
Op dit moment zijn de opnames in Thailand bezig en heel toevallig posten tweeling Sharon en Esmee Ipema en Yasmine Pierards alle drie een foto van een Louis Vuitton-winkel. Na wat research zijn we erachter gekomen dat dit het vliegveld van Singapore is, dichtbij de mogelijke plek waar het nieuwe seizoen wordt opgenomen.

verleiders-temptation-island-VIPS
sharon_ipemaInstagram

Twinning is winning
De 22-jarige casanova's Sharon en Esmee kennen we uit het tweede seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. De zussen maakten als 'terror tweeling' de villa onveilig.

Oude bekende
Yasmine Pierards post exact hetzelfde uitzicht in haar Instagram Stories. De 21-jarige Vlaamse was in het vorige seizoen van Temptation Island te zien als verleider en wist Mezdi Al Shekhly voor zich te winnen. In het afgelopen seizoen van EOTBDD waren de twee realitysterren ook te zien.

Ontkenning
Zeker weten we het niet. Maar het is wel héél toevallig. Sharon blijft de geruchten ontkennen. Op haar Stories plaatst ze een een foto van het nieuws, met de tekst 'Lol'. Binnenkort komt er vast meer informatie over het nieuwe seizoen, dan zullen we alles zeker weten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten