Lady Gaga is niet zwanger van een baby, wel van een album

Met hoogstwaarschijnlijk een hele leuke samenwerking

lady-gaga-nieuw-album
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Volgens paparazzi is Lady Gaga in verwachting van ex-verloofde Christian Carino of Bradley Cooper. Voordat je het geslacht al gaat raden: op Twitter laat de zangeres weten niet zwanger te zijn van een baby, maar wél van een nieuw album.

What happens at the Oscars
Het mama-gerucht begon tijdens de Oscars; de 32-jarige zangeres 'zou aan anderen vertellen over haar zwangerschap'. De identiteit van de vader wilde ze niet bekend maken. Niets is minder waar, zegt ze: "Geruchten dat ik zwanger ben? Ja, ik ben zwanger van # LG6" Met de hashtag doelt ze op haar 6e album, waarbij LG, heel toevallig, voor Lady Gaga staat.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Samenwerking
Fans zijn erachter gekomen dat Gaga, Rihanna en BloodPop recent is gaan volgen op Twitter. De geruchten gaan dat de drie artiesten een samenwerking zijn aangegaan die op het nieuwe album te horen is.

Albums
Gaga's laatste album Joanne kwam in 2016 uit. Nieuwe muziek is na zo'n lange tijd meer dan welkom. Er is nog geen releasedatum bekend. Tot die tijd teren we op haar Oscarwinnende tracks uit A Star Is Born, ook niets mis mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten