Sprookjesmusical met Britney Spears-muziek in de maak

Once Upon a One More Time

73199_britney_spears04
Brenda ChaseGetty Images

Je leest het goed; er komt een Britney Spears sprookjesmusical. Schrijver Jon Hartmere vertelt dit nieuws aan Cosmopolitan en als we hem moeten geloven, wordt het fantastisch. Maak je klaar voor Britney meets Assepoester meets Sneeuwwitje.

Storytime
De musical, met Assepoester in de hoofdrol, gaat Once Upon a One More Time heten. In het verhaal heeft de prinses een crisis en schakelt haar collega prinsessen in. Ook Prince Charming, een stiefmoeder en acht(!) dwergen komen langs. Een gevalletje: niet omdat het moet, maar omdat het kan.

It's Britney B*tch
De zangeres is erg blij met het concept. "Ik ben zo enthousiast dat ik een musical met mijn liedjes heb. Zeker omdat het een musical is, die plaatsvindt in een magische wereld vol met personages waar ik mee ben opgegroeid, van wie ik hou en waar ik dol op ben," vertelt Britney aan Cosmopolitan.

Once Upon a One More Time gaat deze herfst in premiere in Chicago. Mocht het een succes zijn, dan willen de makers graag naar Broadway. Maar hallo, vergeten jullie Nederland niet?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten