Prrrr: Fabiola komt met haar eerste single 'Alles Designer'

Welke pilaar?

Vandaag gaat de geschiedenisboeken in als dé dag dat ex-Tempa-verleider Fabiola Volkers haar eerste single Alles Designer uitbrengt. In de track rapt ze over kleding, geld en is ze, zoals we gewend zijn van haar disstracks, niet heel complimenteus (klein understatement) naar andere influencers.

Disstrack
In het lied, wat eigenlijk gewoon een lange disstrack is, worden influencer Vonneke Bonneke, Temptation-verleider Kelly Ross, Temptation-deelnemer Rowena Baierl, Hollands Next Top Model-deelnemer Sanne de Kramer, Temptation-verleider Fabrizio Tzinaridis en influencer Koen Kardashian hard aangepakt. Zo, dat zijn er nogal wat.

Koen Kardashian
Bij Koen rapt ze onder andere over zijn geaardheid - die belachelijke tekst gaan wij niet herhalen. Eerder maakte Fabiola al bekend dat ze de 'Kardashian' ging dissen, waarop hij een geniaal antwoord (zie hieronder) had en dreigde met een rechtszaak: "Maar weet wel dat als het mij schaadt, ik heel de grachtengordel optrommel aan advocaten."

fabiola-koen
fabiola_volkersInstagram

Ben je, ondanks dat Fabiola 'iets' te ver gaat, toch nieuwsgierig naar Alles Designer? Het nummer is op Spotify te beluisteren en de video bekijk je hieronder:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten