'Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden'

Yolanthes manager laat van zich horen

Wesley-yolanthe-scheiding
VenturelliGetty Images

Wel, niet, he said, she said. Het wordt een klein beetje ingewikkeld in de Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau-zaak. Eerder maakt het echtpaar bekend te gaan scheiden, daarna liet Wesley weten dat het aan hem ligt en nu zijn er geruchten dat er helemaal geen sprake is van een scheiding.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Manager
Het nieuws komt van de manager van Yolanthe, Xenia Kasper. Aan het tijdschrift Story vertelt ze dat de geruchten niet kloppen: "Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden!’ Misschien een tijdelijke 'we're on a break'?

Opnames
Tja, het wordt op deze manier niet echt duidelijker. Wat wél zeker is, is dat de twee op dit moment niet samen zijn. Yolanthe is druk bezig met de opnames voor Temptation Island VIPS, terwijl Wesley bij zijn voetbalclub in Qatar werd gespot.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten