Hailey Bieber reageert eindelijk op scheidingsgeruchten met Justin

Ze is vrij duidelijk

Justin-bieber-hailey-baldwin-scheiden
Barcroft MediaGetty Images

Dat het niet zo lekker met het powerkoppel Justin en Hailey Bieber gaat, is ondertussen wel duidelijk. De bruiloft is uitgesteld, Justin kampt met een depressie en er gaan veel scheidingsgeruchten. Het 22-jarige supermodel is klaar met alle rumours en bijt van zich af op Instagram.

Nepnieuws
Elk huwelijk kent hoogte- en dieptepunten, dat is vrij normaal. Maar het lijkt alsof 'Jailey' alleen maar drama ervaart. Volgens Hailey moeten we de geruchten niet geloven, op haar Instagram zegt ze: "Geloof niet wat je op internet leest, mensen." inclusief lachende emoji een 'Fake News'-GIF. Oftewel; Hailey neemt de rumors duidelijk niet serieus, laten wij dat dan vooral ook niet doen.

hailey-bieber-Justin-scheiding
haileybieberInstagram

Problemen
Waarschijnlijk is dit een reactie op het artikel van Us Weekly. Hierin schreef de Amerikaanse website dat er vertrouwensproblemen zijn tussen de twee: "Justins vrienden zijn bezorgd over zijn relatie met Hailey."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten