Cole Sprouse zingt duet met Lili Reinhart in nieuwe aflevering Riverdale

Fans zijn verbaasd

Riverdale-jughead-zingen
Riverdale

In het tweede seizoen van Riverdale kon Cole Sprouse nog ontsnappen aan de musical aflevering. Maar in de nieuwe aflevering die gisteren op Netflix verscheen, moest hij er toch echt aan geloven. Hij zong een romantisch duet met zijn vriendin Lili Reinhart.

Duet
De twee zijn niet alleen in het echte leven een stel, maar ook in de serie. Cole speelt Jughead Jones en Lili heeft de rol van Betty Cooper. De nieuwste Riverdale-aflevering staat in het teken van de musical Heathers. Het koppel zong het duet Seventeen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Musicals
De vorige musical-aflevering ging over het stuk Carrie. Hierin werd de afwezigheid van Cole al opgemerkt door fans. De schrijver van de serie, Roberto Aguirre-Sacasa, vertelde destijds de reden voor zijn afwezigheid: "We hebben erover gepraat en ik zei: 'Voel je iets voor die musicals?' Hij zei toen: 'Luister, ik heb ook nooit gezongen tijdens mijn Disney-programma's. Het zou veel werk kosten.'"

Hallo Chad
Een zingende Cole Sprouse is niet het enige hoogtepunt van de aflevering. Chad Michael Murray maakt eindelijk zijn debuut als vader Edgar Evernever.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten