Khloé is emotioneel in de trailer van het nieuwe seizoen Keeping Up With The Kardashians

"Hij heeft totaal geen respect voor mij"

Khloe-Kardashian
Cindy OrdGetty Images

Het is de afgelopen tijd erg onrustig geweest in Kardashian-land. Een kleine recap: de vriend van Khloé Kardashian, Tristan Thompson ging vreemd met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner. Dit allemaal gebeurde tijdens het filmen van Keeping Up With The Kardashians. En de eerste beelden van het nieuwe seizoen, waarin we een emotionele Khloé zien, staan nu online.

Afleveringen
Na 'het incident' volgde veel drama, interviews, beschuldigingen en tranen. Dit zien we hoogstwaarschijnlijk allemaal terug in het zestiende seizoen. Khloé zelf vindt dat íets minder leuk. "Het is vreselijk dat alles zo openbaar is. Het is niet alleen een televisieprogramma, dit is mijn echte leven. Tristan mag dan wel van me houden, maar hij heeft totaal geen respect voor mij,” vertelt ze huilend in de trailer.

Red Table Talk
In de trailer zien we de 34-jarige moeder flink tekeer gaan en 'Liar' roepen, terwijl beste vriendin Malika Haqq haar tegenhoudt. Voor Khloé staat een telefoon waar ze waarschijnlijk het interview met Jordyn Woods in het televisieprogramma Red Table Talk kijkt. Hierin vertelt de 21-jarige Amerikaan haar kant van het verhaal. En zo te zien, is Khloé het hier niet mee eens.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verhaallijn
De liefdestriangel is niet de enige verhaallijn in de afleveringen. Kim Kardashian is in het nieuwe seizoen bang dat verhuisplannen haar huwelijk met Kanye West aantasten. Kendall Jenner werkt hard aan haar modellencarrière en Kourtney Kardashian heeft liefdesproblemen.

Zondag gaat het seizoen in première bij de Amerikaanse zender E!. In Nederland zijn te te zien op de streamingdienst Hayu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten