Kylie Jenner legt uit waarom de Jordyn Woods lip kit in de sale ging

Het is niet wat je denkt

View this post on Instagram

3 days !!! @kyliecosmetics #jordynxkylie

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Dacht jij dat het hele Jordyn Woods en Tristan Thompson schandaal al overgewaaid was? Think again. Vandaag in een nieuwe aflevering van 'Keeping Up With all the drama', bespreken we de Kylie Jenner lip kits.

Wat is er gebeurd?
Voor iedereen die het gemist heeft: de man van Khloé Kardashian, Tristan Thompson, ging vreemd met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner. Je snapt dat dit voor veel problemen zorgde in huize Kardashian en Jenner. Nu verkocht Kylie met haar Kylie Cosmetics een lip kit vernoemd naar Jordyn, die na alle issues ineens in de uitverkoop ging. De 21-jarige miljardair vertelt eindelijk wat er écht aan de hand was.

Interview
In hetzelfde interview met The New York Times waarin Kendall Jenner over Fyre festival praat, vertelt Kylie over 'het' make-up product. Ze ontkent meteen dat het expres is gedaan: "Ik zou zoiets nooit doen en toen ik het zag, voelde ik mij verschrikkelijk." Volgens Kylie was ze zelf niet op de hoogte van de sale. Ze heeft direct haar cosmetica-bedrijf gebeld. Daar werd verteld dat, door een aanpassing aan de verpakking, de lip kits in de uitverkoop gingen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten