Justin Bieber zegt (met enige tegenzin) sorry voor zijn 1 aprilgrap

Is it too late?

John Elliott - Front Row - September 2018 - New York Fashion Week: The Shows
Nicholas HuntGetty Images

What Do You Mean? Dat dachten Justin Biebers 107 miljoen Instagramvolgers nadat hij afgelopen maandag een echo-foto van een 'zwangere Hailey' online plaatste. Het bleek uiteindelijk een grap te zijn, waar veel mensen niet van gediend waren. Justin biedt nu zijn excuses aan via een lang bericht. Met frisse tegenzin, dat dan weer wel.

Recap
Zijn Justin en Hailey Bieber wel in verwachting, of niet in verwachting
? Na de twee Instagramposts van Justin wisten zijn fans het even niet meer. Uiteindelijk plaatste de 25-jarige zanger de verlossende woorden: 'April fools'. Wat voor hem als grap bedoeld was, schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Aangezien niet iedereen zwanger kan worden en het voor veel mensen een lastig onderwerp is, maak je hier, volgens velen, geen grappen over.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spijt
Is it too late now to say sorry? Blijkbaar niet dus. In een lang bericht biedt Justin zijn excuses aan: "Er zijn altijd mensen beledigd, er zijn altijd mensen die grappen niet goed tegen een grapje kunnen. Ik ben een prankster en het was 1 april. Ik wilde niemand beledigen die geen kinderen kan krijgen. Maar ik bied alsnog mijn excuses aan, neem verantwoordelijkheid en zeg sorry tegen iedereen die beledigd is. Ik wil oprecht niet dat iemand zich beledigd voelt door een prank."

Blijkbaar is het niet de eerste keer dat een prank niet goed uitpakt bij Justin: "Het is hetzelfde als toen ik een taart bij mijn jarige zusje in haar gezicht duwde. Ik dacht dat ze zou gaan lachen, maar ze moest huilen. Je weet soms niet wat iemand beledigt. Nu wil ik een zwangerschap niet met een taart vergelijken, maar het is om een beeld te schetsen. Sommigen lachen, anderen niet. Met pranks moet je soms een risico nemen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten