Ben & Jerry's deelt binnenkort gratis ijs uit

Van Cookie Dough tot New York Fudge

Ben-jerry-gratis
MStudioImagesGetty Images

Wat is er nu beter dan Ben & Jerry's-ijs? Inderdaad, gratis Ben & Jerry's-ijs. Deze culinaire droom wordt op 9 april werkelijkheid. Dan deelt het bedrijf tijdens Free Cone Day ijs uit, voor niks, nada, noppes.

Heerlijk
Van Cookie Dough tot New York Super Fudge, proef ze allemaal. Over de hele wereld wordt het ijs in de Scoop Shops uitgedeeld. Als bedankje naar de fans, omdat wij altijd met veel liefde de pints kopen. Geen probleem hoor, doen we graag. De enige keuzes die je van het merk moet maken zijn: welke smaak wil je, wil je een hoorntje of bakje en wie neem je met je mee. Moet lukken.

Shop
De Nederlandse Scoop Shop staat in Rotterdam in de Witte de Withstraat. Daar zijn aankomende dinsdag van 12:00 tot 20:00 de bolletjes te bemachtigen.

Goede bedoelingen
Het ijs is niet alleen gratis, maar ook nog eens fairrukkelijk. Want Ben & Jerry's zorgt ervoor dat hun boeren een eerlijke prijs krijgen voor de ingrediënten. Ook zijn ze bezig met een sociale missie. Ze staan niet alleen voor ijs in alle smaken, maar ook liefde in alle smaken. Een prima reden om nog een bolletje te nemen, of nog een.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten