Pretty Little Liars' Sasha Pieterse start haar eigen YouTube-kanaal

DIY's, recepten en backstage video's

Sasha Pieterse heeft het maar druk; de actrice is op dit moment te zien als Alison Dilaurantis in de Pretty Little Liars spin-off The Perfectionist en start nu ook haar eigen YouTube-kanaal Sasha In Good Taste. Een ding is zeker: wij zijn geabonneerd.

Video's
Op Sasha's Instagram-account schrijft ze dat er wekelijks video's verschijnen op haar account: "Ik ga met jullie creatieve recepten, party plannen, huis decoraties, do it yourself-projecten, life hacks en andere tips delen. Plus, er komt een serie waarin iedereen mee kan doen." Ook gaat Sasha backstage video's van Pretty Little Liars: The Perfectionists plaatsen.

Recept
De eerste video staat inmiddels online. Hierin maakt de 23-jarige Amerikaan een proteïne bol. Lekker, gezond en heel easy to do. Benieuwd naar het recept? Bekijk de video hieronder:

Collega's
Sasha is niet de enige Liar met een YouTube-kanaal. Ook Shay Mitchell, in de serie Emily Fields, maakt video's. Ze heeft inmiddels al meer dan 3.6 miljoen abonnees op haar kanaal. Onderstaande video waarin ze met YouTuber Bretman Rock een ASMR mukbang make-up tutorials maakt, is onze favoriet.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten