Temptation's Roger vertelt waarom het uit is met Laura

Geen temptation, wel een break-up

Temptation-Island-Laura-Roger
Temptation Island

Ondanks dat er op Temptation Island écht helemaal niks is gebeurd, heeft de relatie van Roger Bonsu (23) en Laura Moenaert (22) het uiteindelijk niet overleefd. Eerder hoorden we Laura's kant van het verhaal al. Vandaag is Roger aan de beurt om te vertellen wat er précies aan de hand is.

Andere fase
In een interview met het Belgische blad Dag Allemaal vertelt Roger dat Laura stappen in hun relatie wilde zetten waar hij nog niet klaar voor was: "Ze wil gaan samenwonen, samen een auto kopen. Ik weet niet of ik dat allemaal nu al wil, of ik daar al klaar voor ben. Ik zit in een fase waarin ik niet goed weet waar ik naartoe wil met mijn leven."

Status
Of er echt een definitieve punt achterstaat of dat ze even een 'we're on a break'-moment hebben, is nog niet helemaal duidelijk. "Het heeft even wat tijd nodig, dan zien we wel," vertelt Roger. Van ruzie, vreemdgaan of drama is dus geen sprake. Zo blijkt het 'echte' leven toch nog lastiger te zijn dan het spel der verleiding.

Samen oud
Als het aan Laura ligt, worden zij en Roger wel samen oud. In het programma Goedele On Top vertelt ze aan Goedele Liekens dat het Rogers keuze was: "Hij wil even tijd voor zichzelf en alles uitzoeken. En ik heb daar respect voor. Het is natuurlijk niet leuk, maar ja..” Bekijk het fragment van Laura bij Goedele hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten