Corry Konings brengt een hiphopnummer uit voor Koningsdag

Ze werkt samen met rapper Brownie Dutch

corry-konings-brownie-dutch-corry-koningsdag
YouTube

Als je Corry Konings nog niet kende van haar hits Huilen is voor jou te laat en Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, dan ken je haar wel van haar deelname aan Expeditie Robinson.

De volkszangeres doet eer aan de bijnaam die ze daar kreeg. Nee, we hebben het niet over 'Corry Knopings', maar over 'Corry King'. Zij heeft speciaal voor Koningsdag de nieuwe single Corry Koningsdag uitgebracht.

Hiphop
Corry Konings kiest met haar nieuwe single voor een ander muziekgenre dan we van haar gewend zijn: hiphop. Ze werkt samen met de Nederlandse zanger en rapper Brownie Dutch. De video is duidelijk gesponsord door de Staatsloterij, maar daardoor niet minder leuk:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Corry Koningsdag
Je hoort het: Corry en Brownie dopen Koningsdag om tot Corry Koningsdag. De zangeres is niet voor niets "een rich chick met een cashback om." Wij gokken dat dit op "de allerleukste dag van Nederland" een hit wordt, wat jij?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten