Hema komt binnenkort met een vegan rookworst

De tompouce blijft ook niet achter

hema vegan rookworst
hemanederlandInstagram

Steeds meer merken brengen hun iconische lekkernijen ook in een veganistische variant uit. Vinden wij (en onze maag) erg leuk. Hema doet nu ook mee en verkoopt binnenkort de enige echte rookworst helemaal in vegan style.

Assortiment
Wanneer we naar het dichtstbijzijnde filiaal kunnen hollen voor de nieuwe snack is nog niet bekend. Aan EditieNL vertelt hoofd corporate communicatie Arnold Drijver dat het hele proces van de rookworst nog best ingewikkeld is: "Deze is nu nog in ontwikkeling. Het is lastig aan te geven hoe lang dit duurt, juist om ook hiervan een iconische rookworst te maken."

Goed begin
Eerder werden het vegetarische worstenbroodje en de vegan appeltaart al aan het assortiment van Hema toegevoegd. De rookworst en de appeltaart zijn een goed begin, maar de keten is er nog lang niet. In de toekomst wil Hema van ál het etenswaar ook een vegan optie aanbieden. Nu horen we je denken: ook de tompouce? Jazeker, ook de enige echte tompouce.

Snacken
Op de veganistische rookworst van de Hema moeten we dus nog even wachten. Maar ondertussen verkopen Unox en De Vegetarische Slager al wél vegan rookworsten, produceert IKEA vegansoftijsjes, is McDonald's bezig met de vegankipnuggets en verkoopt Jumbo veganistische sushi. Een 10+ voor deze ontwikkeling!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten