Lil' Kleine brengt nieuwe single 'Het Geluid' uit

In samenwerking met Jack $hirak

nieuw-kleine-muziek
Marc de Groot

Het duurde even, maar Lil' Kleine heeft eindelijk weer nieuwe muziek uitgebracht. Het liedje en de bijbehorende videoclip 'Het Geluid' staan vanaf vandaag live en aan het nummer te horen was dit het wachten zeker waard.

Social media
Op Instagram teast de papa-to-be ons al een tijdje met zijn nieuwe nummer. Maar vandaag staat 'ie dan toch echt live op het YouTubekanaal van platenlabel Top Notch. Het nummer is geproduceerd door Jack $hirak, dé man achter de Drank & Drugs, Jungle, Blijf Bij Mij en Krantenwijk-beats. Oftewel een gouden combinatie. Benieuwd naar Het Geluid? Bekijk de video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Druk, druk, druk
Het is een wonder dat Lil' Kleine nog tijd heeft voor muziek. De 24-jarige rapper is bezig met zijn kledinglijn Jorik, heeft een eigen snackbar, plant een bruiloft en verwacht binnenkort een 'Kleine Jongen'. Maar dat is niet het enige, want binnenkort staat Lil' Kleine ook twee avonden in de Ziggo Dome met Ronnie Flex, Frenna, Yung Felix en Xander de Buisonjé, aan wie hij allemaal een peperdure Rolex cadeau doet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten