Een gratis tour door de Arena voor Johans en Johannessen

Ter ere van Johan Cruijff

Celebrating the victory after soccer match!
skynesherGetty Images

Heet jij Johan of Johannes? Dan heb je geluk. Iedereen met deze naam krijgt op 25 april een gratis rondleiding door de Johan Cruijff ArenA met een gast. Hoe leuk is dat?

Verjaardag
Mocht je je afvragen waarom: op deze datum is legende Johan Cruijff geboren. De voetballer stierf in 2016 op 68-jarige leeftijd en was voor Nederland een icoon. Hij voetbalde onder andere bij Ajax en FC Barcelona en wordt zelfs een van de beste aller tijden genoemd.

Arena
Ook draagt op 25 april het stadion precies één jaar de naam van de 'nummer 14'. Eerst was de gratis tour alleen voor Johans, maar gelukkig zijn daar de Johannessen aan toegevoegd. "Maar daar blijft het bij, er komt geen uitzondering voor Johannekes bijvoorbeeld," vertelt een woordvoerder.

Bijzijn is meemaken
Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 april. Door een mailtje te sturen met je volledige naam en geboortedatum naar johan@johancruijffarena.nl. Alle verdere informatie vind je op de website van de Johan Cruijff ArenA.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten