Temptation Island's Morgan en Milou zijn samen gespot

Zijn ze dan tóch bij elkaar?

Temptation-island-gespot
Temptation Island

De Temptation Island-koppels zorgen dit jaar voor nogal wat ophef. Niet op het eiland zelf, maar na de opnames in Nederland. Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Morgan en Milou een relatie hebben. Ondertussen is er weer een nieuwe ontwikkeling: Milou en Morgan zijn samen gespot.

Video
Het bekende Instagramaccount Team Tempa deelt een video van Morgan in de club. Hij heeft een ballon (vermoedelijk met lachgas) in zijn mond en danst tegen een onbekende blondine aan. Vlak achter Morgan zie je 'ons' Milou staan.

Actie
Toegegeven; de deelnemers en verleiders worden wel vaker samen geboekt voor feesten. Of het hier om een boeking met meerdere kandidaten gaat, of om Morgan en Milou die samen uitgaan, is niet duidelijk. Maar zoals een Temptation-kijker reageert op Team Tempa's post: in deze video is er "meer actie dan alle afleveringen van dit seizoen" bij elkaar.

Recap
Eerder kregen Rodanya en Milou openlijk ruzie op Instagram. De dames zetten printscreens online, waarin duidelijk werd dat Milou omgaat met Rodanya's (ex?)vriend Morgan. Even later werden Morgan en Rodanya toch weer op hetzelfde festival gespot. Heikki heeft vooralsnog een hartje in zijn Instagrambio staan met Milou's naam erachter. Wij wachten in spanning af op duidelijkheid..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten