Temptation Island-verleider Giorgio is niet meer vrijgezel

Back with the ex

Giorgio-relatie
Temptation Island

Giorgio, de brede Limburgs-Italiaanse Temptation Island-verleider met de grote infinity-tatoeage op zijn borst, is niet meer vrijgezel. Hij heeft geen nieuwe vlam verleid, maar is terug bij zijn oude, vertrouwde ex-vriendin Samra. Dat laat het stel weten in een onlangs verschenen interview.

Ophef
Samra en Giorgio kenden elkaar nog niet voor Tempation Island. De twee kregen een relatie nadat Giorgio terugkwam van Temptation, niet veel later gingen ze weer uit elkaar. De verleider biecht aan Het Laatste Nieuws (klik op de link voor een foto van de twee samen) op dat hij meerdere keren is vreemdgegaan en Samra sloeg waar haar 3-jarige dochtertje bij was.

In het interview komt ook Samra's verleden naar boven. Ze vertelt: "De dag dat Giorgio mij wilde verrassen, lag ik met mijn ex te slapen. Ik had troost nodig, om te kunnen verwerken wat Giorgio me had aangedaan. Ik heb absoluut niet met die jongen gevrijd."

Verzoening
Zo te zien heeft het stel inmiddels alles uitgepraat. "Mensen maken nu eenmaal fouten in hun leven, ook wij. In elke relatie gebeuren dingen die vergeven en vergeten kunnen worden. En dat is precies wat wij nu hebben gedaan," vertelt de 23-jarige spierbundel. "Dagelijks zitten we nog gemiddeld twee uur met z’n tweeën aan tafel om te praten. Dat helpt, dat is heilzaam. Ik kan het elk koppel aanraden: praten, praten, praten. Ook als er geen conflict is. "

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten