Deze influencer fakete een tripje naar Coachella

Fans trapten er massaal in

festival-vestiville
Frazer HarrisonGetty Images

Een tripje Coachella kost al snel €2100,-. Dan ben je voor een wandeling naar het park en een cursus Photoshop toch iets minder kwijt. Dat dacht een Britse influencer dus ook. Hij fakete zijn hele reis naar het beroemde Hollywood-festival en fans trapten er massaal in.

Instagram
De Londense Byron Denton plande zijn nepreis grondig. Het begint met een aantal Instagramstories waarbij hij met zijn influencer-vriendin Anastasia Kingsnorth op een vliegveld te zien is. Samen 'vertrekken' de twee naar Los Angeles. Hierna volgen foto's voor het bekende reuzenrad en met feestende mensen op de achtergrond. Ziet er gezellig uit, maar in werkelijkheid is het dus helemaal nep.

YouTube
Byron is de prank begonnen met een duidelijke reden: om te laten zien dat niet alles op social media echt is en mensen alleen laten zien wat ze willen. In een nieuwe YouTube-video legt de 19-jarige influencer uit hoe hij precies te werk is gegaan. Zo zijn de meeste foto's gewoon op een grasveldje in de buurt gemaakt. Hij plaatste Instagram Stories van andere influencers die er wél waren in zijn eigen verhaal. En hij fakete de bekende poseer-met-een-opblaasbaar-dier-op-Coachella foto met een unicorn in de woonkamer.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten