Bijzijn: inspirerende talks van drie bekende ondernemers

Onder anderen Joop van den Ende komt spreken

quote-talk
Jeremy MoellerGetty Images

Altijd al een gedroomd over je eigen restaurant, kledingmerk of onderneming? Dan is deze voor jou. Quote organiseert dit jaar opnieuw de Quote Talks, waarin de beste ondernemers van Nederland vertellen over hun bedrijf om jou te inspireren.

Event
Sander Schimmelpenninck, de hoofdredacteur van het magazine, vraagt op 3 juni zijn drie gasten het hemd van het lijf in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dit jaar is het thema voor de talks 'selfmade ondernemers'. Extra leuk: er is tussendoor ook tijd om zélf je prangende vragen te stellen. De interviews worden afgewisseld met pitches van jongen ondernemers over hun start-up en afgesloten met een netwerk-en-wijn-momentje.

Gasten
Leon Planken is een van de gasten dit jaar. Hij bouwde met zijn bedrijf Sweex een vermogen van €14 miljoen op, maar ging failliet. Nu wil hij met Charlie Temple voor 2021 de grootste brillenverkoper van Europa zijn. Ook Joop van den Ende komt langs. Joop is Nederlands bekendste culturele ondernemer en wordt ook wel de theaterkoning genoemd. En last but not least: Ron Simpson. Hij richtte twee jaar geleden het avocado-restaurant op in de Amsterdamse Pijp: 'The Avocado Show.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Quote Talks bijwonen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten