Glamour's juni/julinummer staat in het teken van LOL, geluk en positiviteit

Interviews met gangmakers, pretletters en powerhouses

glamour-juni-juli-magazine-mode
Glamour juni/juli

Maak LOL met Glamour's nieuwe juni/julinummer. In dit nummer interview met pretletters Vivian Hoorn, Vonneke Bonneke en Maradonnie, oranjeleeuwin Shanice van de Sanden en powerhouse Dua Lipa. Ook gingen we op zoek naar wat geluk nu echt is. Hier word je blij van!

Gangmakers
Onze drie gangmakers Vonneke Ritfeld, Maradonnie en Vivian Hoorn maken elke dag mensen aan het lachen met hun fantastische persoonlijkheid. De rasechte entertainers delen hun verhaal.

Bestel hier het nieuwe nummer of neem nu een abonnement op Glamour met 40% korting!

Rijk Hofman
Glamours Anke mocht hot boy Rijk Hofman interviewen. Rijk is al lang niet meer alleen 'het broertje' van maar heeft inmiddels een hele eigen carrière opgebouwd. De 22-jarige levensgenieter presenteert voor MTV, heeft een YouTube-kanaal en was een van de sprekers tijdens ons Glamour Beauty Festival. Genoeg om over te praten dus.

Shanice
Shanice van de Sanden. Onze vrouw in Lyon. Onze oranjeleeuwin. Aan Glamour laat ze zien dat make-up en voetbal prima samen gaan én beantwoordt ze dilemma's.

Vet (on)gelukkig
Tatjana
dacht dat wanneer ze eenmaal slank zou zijn, ze pas echt gelukkig en succesvol kon worden. Met het televisieprogramma Obese viel ze 56 kilo af en wat bleek? Je gewicht bepaalt je geluk helemaal niet. In een interview vertelt ze openhartig over haar struggles, gedachten en wat de body positivity-beweging voor haar betekent.

Hier worden we blij van
Meditatiecursussen of inspiratiepodcast? Onzin, vindt journalist Lianne Marije Sanders. Soms voelt ze zich gewoon klote en heeft ze een rotdag; dat hoort nou eenmaal bij. De schoonheid van het leven zit juist in de rust, ritme en regelmaat. Het wordt tijd dat we dit allemaal leren accepteren. Daar worden we pas écht blij van.

Vader als crimineel
Minder leuk: Caline's vader is een drievoudigmoordenaar. Eenmalig doet Caline haar bijzondere en heftige verhaal. Caline's vader, haar held, wordt beschuldigd van een drievoudige moord. Voor Caline is het moeilijk te geloven: "Crimineel was hij zeker. Maar een moordenaar? Echt niet."

Mode
Zoals je van ons gewend bent, staat er in dit nummer weer heel veel zomermode. Van een regenboogcollectie aan zwemkleding tot een ode aan Chanel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten