Eftelings PandaDroom krijgt een nieuwe film en naam

Dag ijsberen en vallende boom

efteling-pandadroom
colleenbradleyGetty Images

Zeg maar dag tegen de fruitgooiende apen, de vallende boom en de ijsbeertjes, want na zeventientien jaar krijgt de PandaDroom een make-over. De Efteling gaat investeren in een gloednieuwe film mét nieuwe naam. De teaser is inmiddels uit.

Attractie
In 2002 werd de 4D-film in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds voor €16 miljoen gebouwd. Hier steekt het attractiepark nu een extra €3,5 miljoen in om het een helemaal te vernieuwen. De nieuwe film heet Fabula en gaat, net als de oude variant, over de natuur en dieren. Zelf omschrijft het park de film als: "Tijdens een avontuurlijke droom bezoeken de beer en de eekhoorn leefwerelden van andere dieren en leren zich aan te passen. Dat zorgt voor wonderlijke, hilarische, spannende en ontroerende momenten."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Technieken
Alle 3- en 4D technieken uit de film worden verbeterd. Ook het restaurant en de souvenir shop krijgen een nieuwe look. Wel wordt Fabula niet zo lang als de PandaDroom, maar dat heeft één groot voordeel: kortere wachttijden!

Wil je nog afscheid nemen? Dan moet je snel zijn. Fabula is eind 2019 te zien in de Efteling.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten