Temptations Jietse biecht op: "Milou en ik hebben toch gezoend"

Ze kon de verleiding niet weerstaan

Jietse-Milou-temptation
Temptation Island

Het lijkt wel alsof ze het expres doen: op Temptation Island gebeurt er (bijna) helemaal niks, maar eenmaal thuis komen de spannendste verhalen naar boven. Deze keer vertelt verleider Jietse over zijn niet-zo-rustige-avond met Milou.

Temptation
Op het eiland waren Jietse en 'ons' Milou onafscheidelijk. Toch ging de 23-jarige Nederlander niet de fout in. In een nieuw interview met Shownieuws vertelt Jietse dat de twee na het programma dan ook een tijdje geen contact hebben gehad: "Toen we terug waren was ze weer samen met Heikki, dus ja. Toen hebben we eigenlijk geen contact meer gehouden."

Uiteindelijk hebben de twee het contact weer voortgezet. Jietse en Milou spraken af en toe af, waarbij ze uiteindelijk zelfs meer deden dan alleen kletsen. "We hebben wel een boeking gehad samen en daar hebben we gekust. Maar dat is ook het enige. Dus ze is na Temptation wel de fout in gegaan met mij," vertelt Jietse.

Heikki
Jietse wist zelf niet dat Milou op dat moment nog een relatie had en heeft hun 'daad' aan Heikki opgebiecht: "Ik heb gesproken met Heikki en we kwamen wel echt heel goed overeen, omdat we heel open en eerlijk zijn geweest tegen elkaar. Dus ja, Heikki vond het niet zo leuk, maar hij apprecieerde het wel van mijn kant. Omdat ik ook niet wist dat ze samen waren."

Volgens Jietse is de relatie na de kus even uitgegaan. In de Instagrambio's van zowel Milou als Heikki staat vooralsnog een hartje met elkaars naam erachter. Dus waarschijnlijk zijn ze op dit moment gewoon (weer) samen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten