Queen Elizabeth zoekt een social media manager

Solliciteren maar!

queen-vacature
WPA PoolGetty Images

Droombaan alert! Queen Elizabeth, de koningin van het Verenigd Koninkrijk, is op zoek naar een social media manager. De vacature staat inmiddels op LinkedIn, dus begin maar alvast aan die sollicitatiebrief.

Functie
Wat de functie precies inhoudt? Je gaat werken voor de sociale media accounts en de website. Je rol is om de wereld te laten zien wat er allemaal gebeurt binnen Buckingham Palace; van een staatsbezoek tot de opening van een nieuw museum tot de geboorte van een royal baby. Je moet volgens de functieomschrijving stressbestendig zijn, aangezien je content door miljoenen mensen wordt bekeken.

Jij
De koningin neemt niet zomaar iemand aan; alleen mensen met een universitaire diploma en die ervaring hebben met het beheren van websites en het maken van content. Ook moet je schriftelijke en redactionele vaardigheden hebben en digitale content kunnen maken voor verschillende doelgroepen. Maar dat is niet het enige; je film en fotografie skills mogen ook niet ontbreken. Mocht dat állemaal op je cv staan, dan kun je solliciteren op de vacature.

Salaris
Of je koninklijk gaat verdienen? Het ligt aan je ervaring, maar je krijgt gemiddeld £30.000, dat is ongeveer €34.2456 per jaar. Ook zitten er 33 vakantiedagen, gratis lunch en trainingen en cursussen in je contract. Solliciteren kan tot 26 mei.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten