Eerste baby vernoemd naar Duncan Laurence is een feit

Douze points!

duncan-laurence-eurovisie-songfestival-winnaar
Michael CampanellaGetty Images

Duncan Laurence schreef afgelopen weekend geschiedenis. De zanger sleepte na 44 jaar de overwinning voor Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival 2019 in de wacht. Nederland is trots, zo blijkt maar weer. De eerste baby die vernoemd is naar de zanger is afgelopen zaterdag geboren.

Geboorte
Kersverse ouders Janske en Martijn van Dinther kijken ieder jaar naar het Songfestival. Dit jaar waren ze toch een beetje afgeleid: de vliezen van Janske braken tijdens de eerste halve finale en hun zoontje werd op de dag van de finale geboren.

Snel toegevoegd
Het stel uit Boxtel laat aan het Brabants Dagblad weten dat het een last minute beslissing was. "We hadden het er de afgelopen dagen over. Eerst als grapje, maar het klinkt ook cool. Dus nadat bekend werd dat Duncan had gewonnen, hebben we snel zijn naam toegevoegd," vertellen ze.

Het eindresultaat: Hank Duncan Lucas van Dinther.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten