Lil' Kleine werkt samen met Talpa aan nieuw jongerenplatform

Een 'major move'

lil-kleine-talpa
Marc de Groot

Lil' Kleine gaat zo dik, zoals hij zelf zou zeggen. De rapper brengt nummer na nummer uit, wordt binnenkort vader én is nu medeoprichter van een nieuw lifestyle-platform.

Instagram
Op zijn Instagram maakt Jorik Scholten, zoals hij echt heet, de 'major move' bekend. Samen met mediamagnaat en baas van Talpa, John de Mol, tekent hij een contract voor zijn nieuwe startup. Het platform moet jongeren tussen de 15 en 24 jaar inspireren om hun dromen na te jagen. Hoé het er precies uitgaat zien en hoe het gaat heten, is nog niet bekend.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reactie
Beide heren zijn erg blij met de samenwerking. "Het is fantastisch om met een talent als Jorik samen te werken en keer op keer te ervaren wat een inspirator hij voor jongeren is. Het zou me niets verbazen als de energie die ik ervaar bij de ontwikkeling van het nieuwe merk een duidelijke voorbode is van het plezier dat jongeren er straks aan gaan beleven," vertelt John. Jorik is vooral heel dankbaar: "John is altijd een voorbeeld voor mij geweest, dus ik ben heel dankbaar dat ik intensief met hem kan samenwerken en we een platform ontwikkelen waar jongeren inspiratie uit kunnen putten om alles uit zichzelf te halen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten