Dotan maakt comeback met een emotioneel nieuw nummer

"Ik ben blij dat ik weer terug ben"

dotan-nieuw-nummer
Adam BerryGetty Images

Na een jaar stilte is Dotan terug met een nieuw, emotioneel nummer. Het lied Numb was woensdagochtend voor het eerst te horen op de radio en de bijpassende video is inmiddels ook uit.

Trollenleger
Voor wie het gemist heeft: een jaar geleden onthulde de Volkskrant dat Dotan een eigen 'trollenleger' had opgebouwd. Hij had meer dan 140 nepaccounts die zich voordeden als zijn fans en zijn imago oppoetste. Na het nieuws kreeg Dotan veel haat en kritiek. Hij trok zich terug om aan zichzelf te werken én nieuwe muziek te maken.

Numb
Het nieuwe nummer Numb, wat 'verdoven' betekent, gaat over de afgelopen tijd. "Ik ben een paar maanden geleden de studio in gedoken en heb alles van mij af geschreven. Het is een liedje wat ik schreef in een tijd waarin ik niks voelde en niet meer wist hoe het was om iets te voelen. Ik ben blij dat ik weer terug ben," schrijft de 32-jarige singer songwriter op Twitter.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Benieuwd naar het nummer? Bekijk de videoclip van Numb hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten