De Obama's maken een podcast voor Spotify

"Om mensen aan het lachen te maken en aan het denken te zetten."

obama-podcast-spotify
Drew AngererGetty Images

Oortjes in en luisteren maar. Barack Obama en Michelle Obama komen met een eigen podcast. In samenwerking met Spotify neemt het politieke koppel een programma op over een breed scala aan onderwerpen.

Podcast voor Spotify

Eerder kregen we al te horen dat het tweetal in zee gaat met Netflix, nu blijkt dat daar nog een groot bedrijf bij komt. De Obama's gaan de podcasts voor Spotify ontwikkelen, produceren en inspreken. Begin dit jaar maakte het muziekbedrijf al bekend €443 miljoen te investeren in nieuwe podcasts en daar is dit project een onderdeel van. Wanneer de producties van de Obama's live gaan, is nog niet bekend.

Obama's
"We hebben altijd geloofd in het belang van vermakelijke, tot denken aanzettende gesprekken," vertelt Barack Obama. "Het helpt ons om ons open te stellen voor nieuwe ideeën. We zijn enthousiast omdat podcasts een mogelijkheid bieden om mensen aan het lachen te maken, aan het denken te zetten en hopelijk een beetje dichterbij elkaar te brengen." Ook Michelle is erg blij met de samenwerking: "We zijn blij dat we de mogelijkheid hebben om stemmen te laten horen die vaak worden genegeerd of het zwijgen worden opgelegd. Via Spotify kunnen we die verhalen met de wereld delen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten