Beautygloss' Mascha reageert met krachtig statement op zwangerschapsgeruchten

"Ik vind dit heel pijnlijk"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Woensdag postte Gregor Van Vlierden een foto op Instagram. Gelegen in een bad met roze ballen showde hij zijn sneakers. Onder het bericht kwamen veel leuke reacties, maar ook de vraag of hij en zijn vrouw Beautygloss' Mascha Feoktistova zwanger zijn. Een vraag die, terecht, in het verkeerde keelgat schoot van het YouTube-stel.

Mascha en Gregor

Volgens veel volgers leken de roze ballen in de ballenbak op muisjes en was het een hint naar een zwangerschap. Erg vergezocht, we know. Op haar eigen story reageert Mascha uitgebreid: "Vind dit echt heel pijnlijk. Gregor heeft deze superleuke foto gepost en de comments gaan over 'omg zijn jullie zwanger? Lijkt wel beschuit met muisjes.' En vervolgens: 'dan moeten jullie deze foto niet plaatsen en jullie zijn aan het provoceren.'"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Soap
Ondanks dat het stel erg open is in vlogs en op social media, betekent dat niet dat ze altijd rekening moeten houden met hun volgers. "Het is een ballenbak! Hij matcht bij Gregors schoenen. Laat ons met rust, we zijn niet 24/7 begin met 'oeh pas op straks denken mensen dat we zwanger zijn' en ik vind het eigenlijk verdomd pijnlijk dat er gezegd wordt dat dit provoceren is. Het. Is. Een Ballenbak. Ook zijn wij geen soap, maar echte mensen. Als we zwanger zijn zullen we dat gewoon duidelijk vertellen. En ondertussen maken we gewoon foto's hoe we maar willen," schrijft de 32-jarige influencer. Amen. Kunnen we hier dan ook direct mee stoppen, asjeblieft?

beautygloss-instagram
@beautyglossInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten