Van villa's tot eilanden: Airbnb lanceert site voor exclusieve accommodaties

Met masseur, chefkok en personal trainer

villa-airbnb
zhudifengGetty Images

Altijd al willen slapen in een kasteel in Frankrijk, een grote villa in de Hollywood Hills of op privé eiland in Frans-Polynesië? Dit is je kans! Airbnb lanceert een luxe optie, waarin ze de mooiste en meest exclusieve accommodaties hebben geselecteerd.

Airbnb

Je kunt op de website kiezen uit meer dan tweeduizend verschillende hotspots. De huizen en villa's moeten voldoen aan driehonderd verschillende criteria. Daarnaast wordt er gekeken naar het design, de locatie en de extra services die het huis biedt. Naast de grote kamers, de verwarmde zwembaden, inloopkasten en kookeilanden zit bij alle Airbnbs ook een opgeleide reisleider die er 24/7 voor zorgt dat je niks te kort komt. Zo boeken ze graag een kinderdagverblijf, chefkok, masseur of personal trailer voor in je privé gym voor je.

Prijs
Klein detail: de prijs. Bij een luxe vakantie hoort een luxe prijs en dat hebben deze plekken zeker. De goedkoopste zijn te huur vanaf ongeveer €1000 per nacht. Iets meer geld te besteden? Voor het privé-eiland betaal je ongeveer €128.572 per nacht. Je moet er wat voor over hebben.

Avonturen
De website is de laatste maanden flink aan het uitbreiden. Eerder lanceerde ze nog de avontuur-optie waarbij je verschillende spectaculaire ervaringen kunt boeken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten