Sneak peek Glamours zomerboek: StukTV, liefde, sex en heel veel (strand)mode

"Ik was wel even bang voor de overname"

Magazine, Suit, Pink, Formal wear, Fashion, Tuxedo, Font, Publication, Outerwear, Photography,
Glamour zomerboek

In het vliegtuig, op het strand of bij het zwembad vermaken Stefan, Thomas en Giel van StukTV je met een uitgebreid interview in Glamours zomerboek.

De heren vlogen met ons naar Cannes en vertelden alles over hun liefdesleven, de overstap naar Talpa en hoe ze omgaan met geld en roem. Hier lees je alvast een preview van het interview.

Benieuwd wat je verder leest en ziet in ons zomerboek? Dat lees je hieronder. Maar eerst een video van de avonturen van StukTV en de Glamour-redacteuren in Cannes.


Sex!
Sex, sex en nog eens sex. Wat dacht je van een lading juicy, reality-verhalen: de een heeft een pornoverslaving, de ander deelt stiekem de lakens met haar zwager, en weer een ander is - zonder het te weten - the other woman.

Ook vertellen BN'ers zoals Kaj van der Ree, Sophie Milzink en Isadee Jansen je alles over hun eerste vakantieliefdes. En is het nu eindelijk eens over met slutshaming? Wij vrouwen hebben ook gewoon zin in seks, en dóén het ook. Journalist Milou Deelen schrijft er een uitgebreid stuk over en ontkracht fabels als 'mannen moeten nu eenmaal hun zaad kwijt' en 'mannen hebben een groter libido.'

Positiviteit
Journalist Eline Cordie vraagt zich af waarom we blijven piekeren, waarom we altijd meer willen en gaat op onderzoek uit: hoe vind je 'het Grote Geluk?' Ook interessant: hoe kom je van vooroordelen af? Marit Smit legt uit hoe je die negatieve stemmen voorgoed uit je hoofd krijgt.

Fashion- en beautyguide
Inpak-stress de baas worden? Van tassen, schoenen en sandalen tot jurkjes, sieraden en bikini's: in de shopping guide verzamelen we de leukste items van het moment voor je. En blader meteen even door naar de beautyguide voor onze favoriete producten wat huidverzorging betreft.

Vakantie-inspiratie
Voor bountystranden, fabulous natuur en exotisch eten hoef je niet per se naar de andere kant van de wereld te vliegen. Vier Glamour-redacteuren tippen hun favoriete vakantiebestemming dichtbij huis.

Glamours zomerboek online bestellen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten