Monica Geuze gaat voor compleet nieuwe look

Als je haar maar goed zit

monica-geuze
Marc de Groot

Monica Geuze zegt officieel vaarwel tegen haar brunette-look. De influencer heeft ervoor gekozen haar lokken helemaal blond te verven. En eerlijk is eerlijk: het staat haar prachtig.

Monica Geuze verft haar blond

Op Instagram deelt de 24-jarige moeder van Zara-Lizzy het eindresultaat met haar 1.1 miljoen volgers. De reacties van bekende vrienden stromen binnen. Zo laat Anna Nooshin weten dat ze deze look ook wil, reageert Tim Hofman met 'fan' en comment vriend Lars Veldwijk twee emoji's met hartjes ogen. Maar de meest hilarische reactie komt toch wel van Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels: "He Tatiana! Lekkere blonde lokken meid!! Was gezellig in de salon vandaag! Hebbie zin om vanavond slavinken en aardappelpuree te vreten bij mijn? Kennen we daarna nog effe die extensions eruit trekken bij mijn, alles zit helemaal in de knoei door die klitten."

Haar
Monica experimenteert vaker met haar hairdo. Zo ging ze van lang haar naar korte lokken, zetten ze een trend met haar plukjes pony én knipte ze haar eigen kapsel in een van haar vlogs:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten