Action heeft nu een budgetproof strandmat met rugsteun

Handig voor tijdens de hittegolf

strandbetjes-met-rugleuning-action
Alexandre Perotto

We kunnen al dagenlang genieten van zomerweer. Als je nog niet op het strand of naar het zwembad bent geweest, ga je dat vast en zeker nog wel doen. De nummer 1 struggle als je in je bikini of badpak ligt te relaxen bij het water: plat liggen is niet altijd even comfortabel.

Action komt met de oplossing. De keten verkoopt nu strandmatten met rugsteun. Handig als je de Glamour wil lezen zonder recht in de zon te moeten kijken.

Opvouwbare strandmat met rugleuning van Action

De strandmat is opvouwbaar (handig om mee te nemen op de fiets, in de auto of te voet) en verschijnt in drie kleuren: turquoise, oranje-rood en zwart:

De strandmat was eerst te krijgen via de weekactie van Action, maar die is inmiddels verlopen. Nu krijg je de handige accessoire voor €7,95. Je shopt 'm in de Action-winkel. Let op: aan de reacties op Facebook te zien, gaan ze errug hard (logisch met dit weer). Als je er eentje wil scoren, moet je er dus snel bij zijn.

Nooit warmer dan 40 graden
'Wat een hitte,' moet je de afgelopen dagen vast wel meer dan eens gedacht hebben. Ja, we zitten in een hittegolf, maar wat blijkt? Het kan in Nederland nooit warmer worden dan veertig graden. We leggen je precies uit waarom.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten