Vroeger fan van het Speedy-ijsje? Dit waterijs lijkt er sprekend op

Hup, 'speedy' naar de supermarkt!

Close-Up Of Hand Holding Flavored Ice Against Sea
Roxanne D'souza / EyeEmGetty Images

Van ijsshakes tot schepijs vol met karamel zeezout; de ijssmaken worden steeds gekker en uitgebreider. Stiekem verlangen wij elke hete zomerdag naar die ene simpele smaak van vroeger, de smaak van het Speedy-ijsje. Gelukkig hebben we nu een variant ontdekt die er heel erg op lijkt.

Dit ijsje is de Speedy smaak-alike

Voor degenen die het niet kennen: het legendarische Speedy-ijsje was vroeger een waar begrip. De megazoete en roze snack werd gemaakt door Nestlé en viel bij velen in de smaak (ha-ha). Er is een probleem: de voedingsmiddelenconcern besloot het ijsje plotseling uit de schappen te halen. De teleurstelling was groot en fans ketenden zich uit protest nog net niet aan de fabriek vast. Hierna volgenden Facebook-pagina's en petities, maar helaas was het tevergeefs: Speedy kwam niet meer terug.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dubbelganger
Niet (langer) getreurd; er schijnt licht aan het einde van de ijstunnel. Er is een dubbelganger van Speedy gespot. Het merk Gwoon verkoopt een variant die wel heel erg lijkt op het old school-ijsje. De snack heet 'Bosvruchten fruitijsjes' en is bij meerdere supermarkten te koop. Can I get an amen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten