Rotterdamse Quishantely (18) is uitgeroepen tot Miss Teenager

De mooiste tiener ter wereld komt uit Nederland

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De achttienjarige Quishantely Leito uit Rotterdam heeft de titel Miss Teenager bemachtigd. In Guatemala nam ze het op tegen dertig meiden uit landen over de hele wereld, maar zij ging er met de hoofdprijs vandoor. De titel draagt ze op aan Lotte van der Zee, die twee jaar geleden dezelfde titel won, maar afgelopen maart op twintigjarige leeftijd overleed aan een hartstilstand.

Miss Teenager

Quishantely heeft net haar havo-diploma op zak, woont met haar familie in Rotterdam en is sinds vandaag de mooiste tiener van de wereld. Dat laatste kan de Nederlandse schone nog maar amper geloven. "We zijn niet rijk, we wonen gewoon in Rotterdam-Zuid, maar wij leven. Het leven is je gegeven en daar moet je altijd het beste uit halen", waren de woorden van de tiener tijdens de vragenronde van de missverkiezing. Na afloop, met de titel op zak, sprak Quishantely haar blijdschap en ongeloof uit. "Het was geweldig. Ik kan het niet geloven. Deze titel draag ik voor Lotte", aldus de winnares.

Lotte van der Zee
De Nederlandse Lotte van der Zee won twee jaar geleden dezelfde titel als Quishantely. Afgelopen maart kwam de Enschedese om het leven door een hartstilstand. Tijdens de verkiezing werd er een minuut stilte voor de voormalig winnares gehouden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten