Tickets Lowlands voor een prikkie te krijgen door slechte weersvoorspelling

Spontaan spotgoedkoop weekendje Lowlands, iemand?

Weersvoorspelling Lowlands tickets
skynesherGetty Images

In de categorie 'populairste festivals van Nederland' prijkt Lowlands toch minstens wel in de top tien. De kaartjes voor het muziekfestival zijn elk jaar weer supersnel uitverkocht, en dat is ook zo gek niet, als je line-up ziet. Toch lijkt het festival dit jaar een beetje in het water te vallen. Letterlijk, want door de slechte weersvoorspelling worden de tickets massaal aangeboden op Marktplaats en Ticketswap.

Tickets Lowlands goedkoop te krijgen

Dus heb jij altijd al (spotgoedkoop) naar Lowlands willen gaan? Dan is dit je kans. Voor een ticket voor het muziekfestival betaalden festivalgangers oorspronkelijk 210 euro, maar nu scoor je met gemak een ticket met bijna 50 procent korting. Op Ticketswap staan momenteel zo'n zeshonderd kaartjes, waarvan je de goedkoopste in de wacht kan slepen voor een kleine 130 euro. Lowlands gaat aanstaande vrijdag 16 augustus van start en duurt tot zondag 18 augustus.

Weersvoorspelling Lowlands
Wat die weersvoorspelling dan precies is? Komt-ie. Vrijdag scoort volgens Weeronline nog het beste van de drie festivaldagen, maar veel goeds belooft dat niet. Met een zes als weercijfer en 60 procent kans op regen ziet het er voor de festivalgangers niet echt rooskleurig uit. Zaterdag en zondag is het janken met de pet op (die pet kan je overigens wel goed gebruiken) want met respectievelijk 90 en 85 procent kans op neerslag kunnen we écht geen mooi weer meer spelen. Alhoewel: heel koud wordt het niet, met temperaturen tussen de 20 en 22 graden. Ons advies? Regenlaarzen aan en gaan.

Tips
Overweeg jij een spontaan weekendje Lowlands? Wij breiden je last minute voor met een overzicht van de tofste creatieve booths die je op het festival vindt en een grote inpaklijst, tegen de inpakstress.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten