Tara (21) heeft een sugardaddy: 'Ik koop studieboeken met zijn creditcard'

'Ik bepaal wat er gebeurt en krijg hiervoor goed betaald'

tara-sugardaddy
Vittorio Zunino CelottoGetty Images

Student Tara (21) heeft een sugar daddy en gaat geregeld op date met andere suikerooms. Dankzij hen leeft ze heerlijk ruim, en kan ze genieten van een leven zonder geldzorgen.

'Ik heb een sugardaddy'

"Uit nieuwsgierigheid schreef ik me vorig jaar in op sugardaters.nl. Ik zag het als een spannend avontuur en hoopte op goedverdienende afspraakjes. Momenteel date ik met verschillende sugar daddy’s en heb ik één vaste: Ethan van 51, die ging sugar-daten uit nieuwsgierigheid. Met hem heb ik een geweldige klik: we hebben dezelfde humor, levensvisie en interesses. We delen onze liefde voor muziek en lachen heel wat af. Ook is hij een soort mentor voor me, ik kan altijd bij hem aankloppen en laatst hielp hij me met het maken van een studieverslag. Onze eerste date – we gingen uit eten op een vrijdagavond – was zo gezellig dat hij spontaan een hotel boekte en we samen het weekend doorbrachten. Op zondag gaf hij me duizend euro cash. Ik vind het echt kicken om geld te krijgen voor zo’n fantastisch weekend, waarin ik dineer in sterrenrestaurants, gewoon mezelf ben en het superleuk heb."

'Hij geeft me maandelijks vijfhonderd euro en extra’s, zoals een iPhone X.'

"Hij is geen man van mijn leeftijd, maar de bijzondere chemie tussen ons maakt dat ik hem wel aantrekkelijk vind. We spreken elkaar nu dagelijks, ondernemen de meest avontuurlijke dingen en hebben seks, maar laten elkaar ook vrij, we hebben geen relatie. Hij geeft me maandelijks vijfhonderd euro en extra’s, zoals een iPhone X. Ook heeft hij mijn zorgnota van achthonderd euro betaald. Mijn studieboeken koop ik met zijn creditcard."

Ik bepaal

"Als ik weer eens een gave date heb gehad, zou ik dat willen delen met mijn moeder: mam, ik ben wezen skydiven en ga leren paragliden! Toch vertel ik het haar niet, want ook al weet ze dat ik altijd voorzichtig ben, ik ben bang dat ze zich onnodig zorgen gaat maken. Mijn drie beste vrienden weten er alles van, maar verder praat ik er niet veel over. Het is een sappige roddel en mensen kunnen er snel een vertekend beeld bij krijgen als ze het niet van mijzelf zouden horen. Dat ik me bijvoorbeeld laat gebruiken voor seks omdat ik weinig eigenwaarde zou hebben, wat niet zo is. Integendeel: ik heb de macht. Kijk, sugar-dating draait dan wel vaak om seks; de meeste sugar daddy’s zijn uit op meer dan alleen ‘gezelschap’. Maar ík bepaal met wie ik date en met wie ik naar bed ga. Ik doe waar ík me goed bij voel."

'Ik bepaal wat er gebeurt en krijg hiervoor goed betaald'

"Laatst nam een sugar daddy me chic mee uit eten en gaf me tweehonderd euro. We zoenden, maar daar bleef het bij omdat ik niet verder wilde. Ik bepaal wat er gebeurt en krijg hiervoor goed betaald. Een bijbaan heb ik dus niet meer nodig. Dankzij mijn sugar daddy’s leef ik heerlijk ruim, ga naar concerten, neem mijn vrienden mee uit eten en geniet zonder geldzorgen. Hoe chill is dat!"

Dit interview verscheen eerder in Glamour. Deze maand ligt er ook weer een gloednieuw issue in de winkel. Je bestelt 'm hier online!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Money Talk