Woehoe! Je kunt nu zelf online je Tony's Chocolonely-reep samenstellen

Een fijne cadeautip

Je kent het wel: je eet een overheerlijke chocoladereep en denkt dan opeens 'déze smaak zou hier lekker bij passen!' Om er vervolgens achter te komen dat die smaak niet bestaat en toch maar genoegen te nemen met de originele reep.

Nou, je hoeft niet meer genoegen te nemen met een dit-is-het-nét-niet-smaak. Tony's Chocolonely heeft namelijk iets geniaals bedacht: je eigen chocoladereep samenstellen.

Tony's Chocolonely Unlimiteds repen zelf samenstellen

Ik hoor de echte Tony's-fans denken: 'dat kon toch al lang.' Klopt. Dat kon al lang, in een speciale winkel.Maar nu kun je ze ook online bestellen. Dat betekent dat je waar je ook maar wil en wanneer je ook maar wil je eigen reep kan laten maken die dan vervolgens gewoon naar je opgestuurd wordt.

Hoe werkt het?
Ga naar Tony's online chocoshop. Kies je chocolade. Je kunt gaan voor melk, puur, wit, of een combinatie. Vervolgens kun je maximaal 3 ingrediënten kiezen uit een lijst van 20 ingrediënten. Vervolgens mag je je eigen wikkel ontwerpen én je eigen tekst verzinnen.

Je betaalt €7,50 voor een zelfgemaakt setje. We zeggen setje, want je blijkt twee gepersonaliseerde repen te krijgen: één voor jou, en één om te delen. Klinkt als een goed verjaardagscadeau (daar heb je zelf ook nog wat aan!).

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten