Wie is toch die vrouwelijke stem die 'Temptatioooon' inspreekt?

The more you know

temptation-island-stem
4FRGetty Images

Hoewel een deelname aan Temptation Island en instant bekendheid op Instagram hand in hand lijken te gaan, geldt dat niet voor Celine Vandenberghe. Zij wordt, in tegenstelling tot alle kandidaten, nooit herkend op straat. En dat terwijl ze waarschijnlijk de bekendste stem van Nederland en België heeft. Wie is ze dan? De vrouw die heel sensueel Temptatioooon inspreekt. "Ik geniet van de kleine glinsterende oogjes wanneer ik mensen vertel over mijn orale prestaties. Het is heerlijk om iemands reactie te zien, als ik “Temptatioooon” in zijn of haar oor fluister," vertelde de destijds 27-jarige eerder aan VICE.

Celine Vandenberghe beheert de spycams op het eiland

Het inspreken was overigens niet haar enige taak. Vandenberghe was ook in charge van de spycams op het eiland. "Mensen bespieden voor mijn werk was stiekem een kinderdroom die in vervulling ging. Ik moest veel denken aan The Sims, waar ik een tijd lang verslaafd aan was geweest, alleen kon ik nu de personages niet zelf besturen," vertelde ze VICE. "Voor ik vertrok naar het eiland voor de opnames, stond ik nogal wantrouwig tegenover reality-tv. Ik dacht dat alles wat je als kijker voorgeschoteld krijgt fake is. Dat idee heb ik snel bijgesteld."

Desondanks klappen deelnemers steeds vaker uit de school over hoe het er daadwerkelijk op het eiland aan toe gaat. Volgens hen worden er juist wél scènes gemanipuleerd en worden de deelnemers gestuurd. Celine: "Af en toe wordt er iets in scène gezet en soms wordt een fragment extra benadrukt, waardoor je de illusie van een bepaald moment creëert. Maar buiten die trucjes is alles wat je ziet echt."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten