Glamours gloednieuwe muziek-issue is hier!

En Billie Eilish siert deze maand de cover

glamour-oktober-billie-eilish
Glamour

It’s all about the music, baby. Glamours oktobernummer is omgedoopt tot muziek-issue. Deze editie staat bomvol interviews met muzikale grootheden.

Music-issue

Ze heeft de stem van een engel, draagt wijde outfits als statement en schrijft haar wereldhits nog steeds gewoon op haar slaapkamer in L.A. Niet te stoppen, onze coverster Billie Eilish. Ook spraken we Amerikaanse rapper, zangeres en muzikant Lizzo over inclusiviteit in de mode en body-shaming. Én waarom het belangrijk is lief te zijn voor jezelf. DJ Mark Ronson vertelt over zijn nieuwe album en we spraken zes toonaangevende vrouwen die de muziekindustrie openbreken. “Ik vind het prachtig om te zien hoe de hiphopindustrie gegroeid is, vooral voor vrouwen,” aldus I Am Aisha.

Naast muziek ook heel veel fashion in dit nummer. Dit seizoen knalt de mode uit je speakers en vertellen we je hoe je de iconische looks van de popsterren kunt recreëren. In dit issue test de Glamour-redactie daarnaast de nieuwste wintergeuren en spraken we Lancôme-ambassadrice, leading lady mode-influencers, eigenaresse van een miljoenenbedrijf, Chiara Ferragni, over haar Beauty philosophy: “Zelfvertrouwen en happiness maken iedereen aantrekkelijk.”

Ook leuk: deze maand ligt het nummer niet voor €4,99, maar voor €2,99 in de winkel. Des te meer reden om ‘m in huis te halen!

Magazine, Publication, Violet, Cheek, Hair coloring, Material property, Book cover, Black hair, Magenta,
Glamour
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten