Kaj Gorgels open over kinderwens: 'Gisteren nog over babynamen gehad'

De presentator doet er niet geheimzinnig over

Kaj Gorgels
Kay Nambiar

Kaj Gorgels heeft binnen een paar jaar tijd naam gemaakt en een heuse fanbase opgebouwd – count us in – waardoor we het liefst alles van de beste man willen weten. Vorige zomer voelden wij 'm al eens flink aan de tand in ons zomerboek. De YouTuber was toen nog vrijgezel, en liet ons weten niet aan daten te moeten denken – want: "vermoeiend" – maar een half jaar later was hij toch hooked. Model en influencer Jessie Jazz is de gelukkige, en sleept haar vriend zo nu en dan voor de camera voor haar YouTube-kanaal. Zodoende komen we steeds meer te weten over één van onze favo Kajs, bijvoorbeeld over hoe hij nou over kinderen denkt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De kinderwens van Kaj

In een Q&A-video beantwoorden Jessie Jazz en Kaj vragen die de volgers van Jessie hebben ingestuurd. De allereerste vraag is meteen een schot in de roos, want hoe denken de twee nou eigenlijk over kinderen? Daar doen ze niet geheimzinnig over. De hele wereld mag weten dat ze zeker kinderen willen, en het zelfs een dag eerder nog over babynamen hebben gehad. "We hebben nu al een leuke naam voor zowel een jongen als een meisje", aldus Kaj. Het stel benadrukt dat ze er maar al te goed van bewust zijn dat het niet iedereen gegund is – kinderen krijgen – en dat als het niet lukt, ze ook wel graag zouden willen adopteren. "Stel je voor dat we niet gezegend zijn, dan zou ik adopteren wel echt een goede optie vinden. Als we dan toch niet samen een kind kunnen krijgen, laten we dan een kindje helpen." En wanneer ze dan kinderen willen? Kaj: "Ik eigenlijk al wel snel. Binnen nu en twee jaar zou ik het wel mooi vinden." Jessie daarentegen, die vier jaar jonger is dan Kaj, wil er nog wel even mee wachten. "Als het gebeurt, is het welkom", zegt ze, "maar we zorgen er voorlopig gewoon nog even voor dat je niet zwanger wordt", vult Kaj haar aan.

Nog meer vragen
In het vervolg van de video beantwoordt het stel nog meer prangende vragen van de volgers van Jessie. Zo vertelt Kaj dat hij er niet mee zit dat Jessie soms sexy foto's van zichzelf op Instagram plaatst – "dat is gewoon haar werk" – en dat hij absoluut niet jaloers is. Ook verklapt-ie dat hij de mond van Jessie het meest sexy aan haar vindt, en zij aan hem zijn zelfverzekerdheid (zónder arrogant te zijn).

De hele video bekijk je hieronder. Halverwege de tweede minuut beantwoorden de twee de vraag over hun kinderwens.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten