Het is nu écht gedaan met de zomer: regen en kou op komst

Zeg maar hallo tegen de herfst

zomer voorbij regen
Christian VierigGetty Images

We weten het nog als de dag van gisteren: die hittegolf die de mens moed gaf dat de zomer tóch nog niet voorbij was. Oh, wacht, het wás (zo goed als) gisteren. Het Nederlandse weer is zo veranderlijk als de baard van onze koning, zo blijkt. Want terwijl we dus vorige week nog van gekkigheid niet wisten wat we aan moesten (of juist: níet aan moesten), is dat voor volgende week zo klaar als een klontje: haal die bucket hat en regenjas maar weer uit de kast, want het gaat afkoelen én regenen, meldt Weeronline.

De herfst is hier

Ja mensen, de herfst komt er nu écht aan. En wel al vanaf morgen. Dan wordt het nat, natter, natst, en daardoor zullen ook de temperaturen zakken tot zo'n 16 graden. En even voor de duidelijkheid: dat is géén weer voor een T-shirtje. Haal die wintertruien dus maar gerust weer van zolder, want zeker tot het weekend kan je die wel gebruiken.

Oh, en die regenjas en bucket hat dus. Heb je die laatstgenoemde musthave nog niet in je kast? Wij zetten enkele items op een rij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten