Glamours gloednieuwe Beauty Issue is hier!

Alles over beautytrends, tips & tricks

glamour-nederland-beauty-issue
Glamour Nederland

Hype-ingrediënten, nieuwe skincareproducten en make-up-trucs: in Glamours novembernummer is het all things beauty wat de klok slaat. Het Beauty Issue staat vol interviews, trucs en trends. EN: alles wat je moet weten over het Glamour Beauty Festival. Feest!

Glamour Beauty Issue

Deze maand niet één, maar 16 (!) modellen op de cover. In het nummer vind je onder andere een interview met model Alice Hurel, die als tiener haar haar verloor aan de ziekte alopecia, maar zich niet in een hokje laat plaatsen. “Van jezelf houden, dát is pas mooi,” vertelt het model. Verder ook een interview met Adwoa Aboah over hoe zij als boegbeeld van de nieuwe generatie supermodellen praat met jonge vrouwen voor haar online non-profitcommunitie: Gurls Talk.

The Kylie Effect

Journalist Eline Cordie zocht uit wat de invloed is van Kylie Jenner op de beauty standards van nu. Ze stapt een kliniek binnen om te vragen hoe dat zit met het gezicht en lijf van Kylie: heeft ze zich nou wel of niet helemaal laten verbouwen? Journalist Kaira van Wijk ontdekt de wereld van astrogeografie, de astrologie van het reizen.

Selma Omari

We gaan ook in gesprek met new beauty icon Selma Omari. In een interview vertelt ze wat beauty voor haar betekent en de weg die ze aflegde om te zijn waar ze is. Beauty bosses Rochelle Peetoom en Philippine en Charlotte van The Coucou Club delen hun business geheimen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten