McDonald's komt met vegetarische variant van Chicken McNuggets

Happy World Vegetarian Day!

mcdonalds
Unsplash

Het is vandaag World Vegetarian Day. Om dat te vieren heeft McDonald's iets bedacht waar vegetariërs misschien wel blij van worden: een vegetarische variant van de iconische Chicken McNuggets!

McDonald's heeft tijdelijk vegetarische kipnuggets

McDonald's komt met een nieuwe variant van de populaire kipnuggets. De Veggie Nuggets beloven "net zo smaakvol en krokant" te zijn als de Chicken McNuggets, maar dan zonder kip.

Wat er wel in de nuggets zit? De snacks zijn gemaakt van zuivel, zeewier en plantaardige vezels. Eerdere vegetarische gerechten die kip vervangen zijn de Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken.

Tijdelijk te verkrijgen
Let op: als je die Veggie Nuggets graag wil uitproberen, moet je snel zijn. Het krokante hapje is vanaf vandaag te koop in alle McDonald's filialen, maar is tijdelijk beschikbaar. Je kunt de vegetarische snack tot en met 4 november scoren. De nuggets zijn te krijgen in een Happy Meal en in een portie van 6, 9 en 20 nuggets.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten