Ikea heeft dé oplossing voor huisdieren die je meubels kapotmaken

Happy Animal Day!

image
Unsplash

Het is vandaag Dierendag, dé dag om stil te staan bij hoe lief jouw huisdier wel niet is en om hem/haar extra te verwennen. Maar ja, je huisdier is niet altijd even lief. Honden en katten kunnen af en toe het bloed onder je nagels vandaag halen. Wanneer ze je huis afbreken als je er even niet bent, bijvoorbeeld. Ikea weet er alles van en heeft daar iets op bedacht: Ikea Pets Tunes.

Muziekplatform van Ikea houdt huisdieren zen

Honden en katten voelen zich snel eenzaam of gestrest als ze alleen zijn. Dit uiten ze vaak in blaffen, janken en in het ergste geval gaan ze met je meubels aan de haal. Het Ikea Pet Tunes muziekplatform belooft huisdieren zen te maken als ze alleen thuis zijn.

Kalmerende muziek voor honden en katten

Op het muziekplatform vind je ongeveer 200 nummers, speciaal aangepast aan het gehoor van honden en katten. Dierengedragswetenschappers, dierenartsen, musicologen en geluidsingenieurs sloegen de handen ineen om 16 afspeellijsten samen te stellen. De frequenties en het ritme van de muziek heeft een kalmerende werking op de huisdieren. De lijsten zijn betiteld met hilarische namen zoals Bad boy! Bad boy! Blanket is not a toy, F*** What did you do in the living room, Never bite the sofa again, Curtains are not for climbing en What did you do in the kitchen. Je kunt ze helemaal gratis en voor nop afspelen op de website van Ikea.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten