Het Geluid is geraden voor recordbedrag van 100.000 euro

Een recordbedrag

het-geluid-qmusic
Het Geluid / Qmusic

Q-music luisteraars blijven massaal pogingen doen om Het Geluid te raden. De vorige keer werd het alledaagse geluid binnen 24 uur geraden, dit keer heeft de gelukkige winnaar een recordbedrag binnengesleept.

Wat is Het Geluid?

Vandaag tijdens de ochtendshow van Mattie en Marieke wist Kirsten uit Veenendaal het juiste antwoord te geven op de vraag welk geluid er werd afgespeeld. Omdat de 36-jarige belde tijdens de zogenaamde SuperRonde, won ze hiermee in één keer 100.000 euro. Wat Het Geluid dit keer dan was? Het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.

Record Het Geluid

Als Het Geluid op dit moment buiten de SuperRonde geraden zou zijn, sleepte de winnaar een bedrag van 66.100 euro binnen - dat ook al een record zou zijn geweest. Het op één na hoogste bedrag dat ooit gewonnen is binnen het spel is 63.700 euro. In 2017 kreeg Kim uit Pijnacker deze prijs, omdat destijds geraden had dat Het Geluid het vastklikken van het lipje van een fotolijstje was.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten